top of page

UnDizain

Despre noi

"Creăm proiecte de arhitectură rezidențială personalizate, de cea mai înaltă calitate și cu o atenție deosebită la detalii. Fiecare proiect este adaptat nevoilor și stilului de viață ale clienților noștri, iar utilizarea tehnologiilor avansate și a abordărilor inovatoare în design ne permite să livrăm cele mai bune rezultate în fiecare etapă a proiectului, de la concepție la finalizare. De asemenea, suntem mereu disponibili pentru a oferi clienților noștri experiența și expertiza noastră în domeniu, asigurându-ne că proiectele noastre satisfac cele mai înalte standarde de calitate și performanță."

Fondatorul biroului este arh. Alexandru Chiriţă.

A terminat studiile universitare la facultatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din București in 2013. A făcut 6 luni de practica in Franța la biroul de arhitectura "Viguier - Architecture Urbanisme Paysage" condus de arh. recunoscut la nivel mondial Jean-Paul Viguier. Apoi reîntors in tara si-a luat dreptul de semnătura sub îndrumarea arh. Bogdan Bogoescu in cadrul biroului "4B Arhitctura" si din 2016 este membru cu drepturi depline al Ordinului Arhitecților din Romania (O.A.R.)

Dupa aceasta data a dorit sa mai exploreze si sa asimileze informatii si arhitectura diversificata, astfel ajungând in Malta unde a lucrat la biroul MJMDA condus de arh. Matthew J. Mercia pentru o perioada de aproape un an.

La întoarcerea in Romania a dorit sa deschidă biroul propriu de arhitectura păstrând relațiile cu majoritatea persoanelor cu care a colaborat si astăzi având ocazional colaborări cu aceștia in continuare.

Portret_01.png

Servicii

Apartment Building
Living Room
plan schita 2_low.png
bottom of page